FER FOC

II FIRA PROFESSIONAL DE FOTOGRAFIA DE CASTELLÓ 2022

El juny del 2022 se celebrarà la II Fira Professional de Fotografia organitzada per FOC, FER FOC, gràcies al suport de la Diputació de Castelló.

A l’edició 2022 FER FOC comptarà amb la participació de 15 directors nacionals i internacionals. Cada director assisteix a la fira amb carta de compromís FOC signada.

Vols participar en FER FOC ?

I FIRA PROFESSIONAL DE FOTOGRAFIA DE CASTELLÓ 2021

I FIRA PROFESSIONAL DE FOTOGRAFIA DE CASTELLÓ 2021

Els passats dies 16 i 17 d’octubre del 2021 va tenir lloc a l’Espai Cultural Obert de les Aules de la Diputació de Castelló la I Fira de la Fotografia Professional de Castelló FER FOC, organitzada per FOC (Fotografia Observatori Cultural), sota la direcció de Daniel Belinchón i Leo Tena, amb el suport de la Diputació de Castelló, va comptar amb la participació de 13 directors de Festivals de Fotografia i 149 autors en la fase de convocatòria pública, dels quals 52 van participar en la fase presencial de la Fira.

El 100% dels autors i directors que van participar a la fase presencial de la Fira qualifiquen de molt necessària (84%) o necessària (16%) la iniciativa FER FOC.

Un 68% dels autors participants es consideren satisfets o molt satisfets amb els resultats de la fira. 2 de cada 3 participants varen valorar positivament la seva experiència.

Pel 76% dels autors la relació que es va establir amb els directors va ser molt enriquidora. Aquest valor puja al 94% quan valoren la relació amb altres autors.

El 84% dels autors afirmen que un o més director es va interessar per la seva feina. Un 61% dels autors assistents van arribar a algun acord ferm amb algun dels directors presents. Un 66% dels mateixos va rebre proposta de col·laboració a futur. És a dir que gairebé 2 de cada 3 autors participants van rebre i van tancar una proposta de col·laboració.

Per al 76% dels autors, les propostes que van rebre van ser “en termes professionals ajustades a les expectatives i als preus de mercat”.

La inversió prevista, la que generen els propis festivals als autors que han participat a la primera edició del FER FOC prevista per al 2022/2023 supera els 75.000 euros.

El 84% dels autors participants consideren l’experiència com a enriquidora o molt enriquidora. Per una mica més de 9 de cada 10 persones que van assistir a la Primera Fira Professional de la Fotografia de Castelló FER FOC, la seva participació a la fira ha valgut la pena.