FER FOC

Fira Professional de Fotografia

FOC, sota la coordinació de Tania Castro i Daniel Belinchón dissenya i busca suports econòmics per a la realització de les Trobades Nacionals de Directorxs de Festivals de Fotografia. A el mateix temps ha creat l’esdeveniment FER FOC que amplia a nivell nacional l’experiència que durant la I Trobada Nacional de Directorxs de Fotografia, celebrat a València, va donar als creadorxs visuals fotogràfics valencians l’oportunitat de presentar les seves propostes expositives als directorxs de festivals que van participar en la trobada. Fruit d’el diàleg entre tots dos col·lectius es van tancar múltiples acords d’itinerància d’obra fotogràfica.

FER FOC aspira a convertir-se en la Fira Professional de referència en el sector de l’exhibició d’obra fotogràfica a nivell nacional i encoratjar la creació del primer circuit expositiu fotogràfic estable en el territori espanyol, aprofitant les sinergies que generen els diferents festivals de fotografia que participen i actuen des de la Plataforma FOC.

En 2021 neix FER FOC amb el suport de la Diputació de Castelló amb esperit anual i internacional. Se celebrarà els dies 16 i 17 d’octubre a Castelló i comptarà amb visionat de portafolis, projeccions nocturnes i xerrades obertes a el públic.

Per assegurar l’èxit de la fira FER FOC hem dissenyat una experiència d’usuari que inclou:

  • Preacord amb els i directorxs de seleccionar, al menys, a un / a autor / a per a: una exposició, xerrada, projecció, edició d’un llibre, etc, en el seu festival
  • Horari preacordat perquè tots i totes els i directorxs assistents revisin el seu portofoli
  • Exposició audiovisual permanent durant l’esdeveniment dels seus projectes
  • Nit de projeccions oberta a el públic on els seus projectes seran els protagonistes
  • Assessorament per part de l’organització sobre pressupostos, comissariat, patrocini i comunicació als i les assistents a FER FOC

Calendari:

  • Les inscripcions quedaran a obertes des del 6 de setembre fins al 3 d’octubre a les 23: 59 del 2021.

Selecció de autorxs i anunci: 

    • La selecció es durà a terme per la organització de la Fira: Daniel Belinchón, Director de Festival Imaginaria, Leo Tena, Director de Teruel Punto Photo.
    • Els i seleccionadxs s’aniran anunciant a les xarxes socials de FOC des del 15 de setembre fins al 6 d’octubre de 2021.

 

Vols participar en FER FOC ?