Política de privacitat

El lloc web FOC és propietat de Fotografia Observatori Cultural, que és un controlador de dades de les teves dades personals.

Hem adoptat aquesta Política de privacitat, que determina com processem la informació recopilada per FOC, que també proporciona les raons per les quals hem de recopilar certes dades personals sobre tu. Per tant, has de llegir aquesta Política de privacitat abans de fer servir el lloc web de FOC.

Mirem per les teves dades personals i ens comprometem a garantir la seva confidencialitat i seguretat.

Informació personal que recollim:

Quan visites FOC, recopilem automàticament certa informació sobre el teu dispositiu, inclosa informació sobre el teu navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les cookies instal·lades en el teu dispositiu. A més, a mesura que navegues pel lloc, recopilem informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veus, quins llocs web o termes de cerca et van remetre a el lloc i com interactues amb ell. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticament com “Informació de el dispositiu”. A més, podem recopilar les dades personals que ens proporciones (inclosos, entre d’altres, nom, cognom, adreça, etc.) durant el registre per poder complir amb l’acord.

Per què processem les dades?

La nostra màxima prioritat és la seguretat de les dades de client i, com a tal, podem processar només les dades mínimes de l’usuari, només en la mesura que sigui absolutament necessari per mantenir el lloc web. La informació recopilada automàticament s’utilitza només per identificar casos potencials d’abús i establir informació estadística sobre l’ús del lloc web. Aquesta informació estadística no s’afegeix de manera que identifiqui cap usuari en particular de sistema.

Pots visitar el lloc sense dir-nos qui ets ni revelar cap informació per la qual algú pugui identificar-te com una persona específica. No obstant això, si voleu utilitzar algunes de les funcions de la pàgina web, o vols rebre el nostre butlletí informatiu o proporcionar altres detalls a l’completar un formulari, pots proporcionar-nos dades personals, com el teu correu electrònic, nom, cognom, ciutat de residència, organització i nombre de telèfon. Pots optar per no proporcionar les dades personals, però és possible que no puguis aprofitar algunes de les funcions de la pàgina web. Per exemple, no podràs rebre el nostre butlletí ni contactar-nos directament des del lloc web. Els usuaris que no estiguin segurs de quina informació és obligatòria poden posar-se en contacte amb nosaltres a través de [email protected].

Els teus drets:

Si ets resident europeu, tens els següents drets relacionats amb les teves dades personals:

  • El dret a ser informat.
  • El dret d’accés.
  • El dret a la rectificació.
  • El dret a esborrar.
  • El dret a restringir el processament.
  • El dret a la portabilitat de dades.
  • El dret a oposar-te.
  • Drets en relació amb la presa de decisions automatitzada i l’elaboració de perfils.

Si vols exercir aquest dret, comunica’t amb nosaltres a través de la informació de contacte a continuació: focfocfoc.es/ca/contacte

A més, si ets resident europeu, destaquem que estem processant la teva informació per complir amb els contractes que podríem tenir amb tu (per exemple, si fas una comanda a través de el lloc), o d’una altra manera per seguir els nostres interessos comercials legítims enumerats anteriorment. A més, tingues en compte que el teu informació pot transferir fora d’Europa, inclosos Canadà i Estats Units.

Enllaços a altres llocs web:

El nostre lloc pot contenir enllaços a altres llocs web que no són de la nostra propietat ni estan controlats per nosaltres. Tingues en compte que no som responsables d’aquests llocs web ni de les pràctiques de privadesa de tercers. Et recomanem que estiguis atent quan abandonis el nostre lloc web i llegeixis les declaracions de privacitat de cada lloc que pugui recopilar informació personal.

Seguretat de la informació:

Assegurem la informació que proporciona en servidors informàtics en un entorn controlat i segur, protegit de l’accés, ús o usos no autoritzats. Mantenim mesures de seguretat administratives, tècniques i físiques raonables per protegir contra l’accés no autoritzat, l’ús, la modificació i la divulgació de dades personals sota el seu control i custòdia. No obstant això, no es pot garantir la transmissió de dades a través d’Internet o xarxes sense fils.

Divulgació legal:

Divulgarem qualsevol informació que recopilem, usem o rebem si així ho requereix o ho permet la llei, com per complir amb una citació o un procés legal similar, i quan creiem de bona fe que la divulgació és necessària per protegir els nostres drets, protegir la teva seguretat o la seguretat dels altres, investigar el frau o respondre a una sol·licitud de govern.

Informació de contacte:

Si vols comunicar-te amb nosaltres per comprendre més sobre aquesta Política o desitges comunicar-te amb nosaltres en relació amb qualsevol assumpte sobre els drets individuals i la teva informació personal, pots enviar-nos un correu electrònic a [email protected].